Buitenspel: Almere City feliciteert Ajax op ludieke wijze met landstitel

Buitenspel: Almere City feliciteert Ajax op ludieke wijze met landstitel

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 17:39ma 03-05-2021 om 17:39

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Almere City vraagt bal terug aan Ajax
Almere City heeft Ajax knipogend gefeliciteerd met de 35ste landstitel. Brian Brobbey schoot afgelopen vrijdag een strafschop het stadion uit, toen Jong Ajax op bezoek ging bij Almere. Op social media komt de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie daar bij de felicitatie nog even op terug. 'Hey @AFCAjax, mogen we onze bal terug?', schrijft Almere op Twitter, waarna de club een adres bijvoegt waar de bal naartoe gestuurd kan worden. 'Onze dank is groot!'

In de laatste regel van het bericht feliciteren de Flevolanders Ajax met de landstitel. 'Ps: van harte gefeliciteerd met het 35ste landskampioenschap.' Afgelopen weekend won Ajax de landstitel, door FC Emmen met 4-0 te verslaan. Brobbey zat het gehele duel op de bank.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws