Breaking news

Sancho zorgt voor feest in München: Dortmund helpt Bayern aan negen op rij

AZ verlengt contract tot medio 2025: 'Heeft laten zien het niveau aan te kunnen'

AZ verlengt contract tot medio 2025: 'Heeft laten zien het niveau aan te kunnen'

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 19:50ma 03-05-2021 om 19:50

AZ heeft het contract van de 22-jarige Tijjani Reijnders met twee jaar verlengd. De multifunctionele middenvelder lag aanvankelijk tot medio 2023 vast in Alkmaar, maar heeft nu zijn krabbel gezet onder een verbintenis die tot de zomer van 2025 loopt.

Via de clubkanalen maakt AZ melding van het contractnieuws. Reijnders, die dit seizoen tot dusver twintig keer in actie kwam voor AZ, is vanzelfsprekend erg blij met zijn vernieuwde contract. "Vandaar die brede glimlach", lacht de jeugdinternational. "Ik voel veel vertrouwen richting volgend seizoen, waarin ik echt basisspeler wil worden. AZ is de perfecte club om door te groeien."

"In de laatste maanden heb ik volgens mij ook laten zien dat ik het aankan", vervolgt Reijnders. "Het is door corona natuurlijk een gek seizoen, maar voor mij persoonlijk is het een positief jaar waarin ik veel minuten heb gemaakt en ben gegroeid als speler."

Ook technisch directeur Max Huiberts is erg tevreden met het contractnieuws. "Tijjani heeft een beetje de pech dat hij in de huidige selectie middenvelders voor zich heeft die het hartstikke goed doen. Toch heeft hij dit seizoen al zes keer een basisplaats en veel invalbeurten gehad. Daarin heeft hij laten zien het niveau inmiddels goed aan te kunnen. Wij hebben meer spelers die azen op een plekje in de basis, dus ook voor Tijjani is het zaak dat elke dag te blijven laten zien. Maar het is duidelijk dat wij heel veel vertrouwen in hem hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws