'Serieuze opsteker voor PSV: duizenden seizoenkaarten al op dag één verkocht'

'Serieuze opsteker voor PSV: duizenden seizoenkaarten al op dag één verkocht'

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 19:11di 04-05-2021 om 19:11

Laatste update: dinsdag 4 mei 2021 om 19:11di 04-05-2021 om 19:11

PSV heeft op de eerste dag van de seizoenkaartcampagne voor de volgende voetbaljaargang al vijfduizend tickets verkocht. De fans van de Eindhovenaren lijken de club, ondanks de coronacrisis, toch weer 'gewoon' te steunen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat er voldoende animo lijkt om, net als vorig seizoen, een seizoenkaart te kopen bij PSV. De eerste dag van de verkoop van seizoenkaarten was met vijfduizend verkochte tickets dan ook een succes. Vorig jaar eindigde de teller op 26.000 verkochte kaarten. In het Philips Stadion kunnen 35.000 mensen plaatsnemen.

PSV heeft besloten om het risico op lege stadions voor eigen rekening te nemen. De club 'heeft er vertrouwen in' dat de supporters over drie maanden naar het stadion kunnen komen en zal dus, mochten wedstrijden door de coronapandemie alsnog voor lege tribunes gespeeld moeten worden, een teruggave per gemist duel betalen.

Bij de wedstrijd tussen PSV en FC Groningen van anderhalve week geleden mochten vierduizend supporters aanwezig zijn. Het is nog niet duidelijk of de tribunes dit seizoen nog een keer (deels) gevuld kunnen worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws