Gerucht uit Oostenrijk: PSV en Feyenoord willen ADO Den Haag-keeper

Gerucht uit Oostenrijk: PSV en Feyenoord willen ADO Den Haag-keeper

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 15:14wo 05-05-2021 om 15:14

Laatste update: woensdag 5 mei 2021 om 15:40wo 05-05-2021 om 15:40

Feyenoord en PSV hebben interesse in ADO Den Haag-doelman Martin Fraisl, zo wordt woensdag in Oostenrijk gemeld. Volgens Spox staat de 27-jarige Oostenrijker er goed op bij de topclubs uit de Eredivisie.

Fraisl streek in januari neer bij ADO, dat de doelman na zijn vertrek bij SV Sandhausen tot het einde van het seizoen vast wist te leggen. Hij verdreef Luuk Koopmans uit het ADO-doel en ontpopte zich al snel tot uitblinker. Zo keepte hij op 13 februari tegen PSV (2-2) de wedstrijd van z'n leven. Door meerdere reddingen werd hij Man of the Match. Nu heeft Fraisl de interesse gewekt van meerdere clubs uit binnen- en buitenland, verzekert Spox.

Feyenoord en PSV staan naar verluidt op het lijstje van geïnteresseerde clubs. Feyenoord ziet in hem een opvolger voor Nick Marsman, die na dit seizoen naar het Amerikaanse Inter Miami FC vertrekt. PSV heeft met Joël Drommel voor volgend seizoen al een eerste keeper, maar zou het desondanks op Fraisl hebben gemunt. Het is nog niet duidelijk wat de club met RB Leipzig-huurling Yvon Mvogo gaat doen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Past Fraisl in de top van de Eredivisie?

Ja
43%
Nee
57%
(876 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws