Frenkie de Jong: Dankzij Mik voel ik me gelukkig in onze Spaanse thuissituatie

Frenkie de Jong: "Dankzij Mik voel ik me gelukkig in onze Spaanse thuissituatie"

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 12:54do 06-05-2021 om 12:54

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 13:07do 06-05-2021 om 13:07

Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney hebben in een interview met LINDA.meiden een inkijkje gegeven in hun Spaanse leven. Sinds de zomer van 2019 leven de twee in Barcelona.

De Jong en Kiemeney hebben hun draai inmiddels gevonden. "Ik denk dat het er aan de buitenkant serieus en glamourous uitziet. Alsof we de wereld rondvliegen, vaak op chique feesten zijn en elke dag shoppen", vertelt Mikky. In werkelijkheid gaat het heel anders. "Terwijl Frenkie traint bij FC Barcelona, elke dag van negen tot twee, werk ik aan mijn kledinglijn (Mikky Ki, red.) en andere projecten, sport ik en kook alvast onze lunch."

"We doen zo veel mogelijk met z'n tweeën, eigenlijk zijn we net twee kinderen als je ons ziet", vervolgt Kiemeney. "'s Avonds gaan we even de stad in om te eten. Daarna kijken we een serie of speelt Frenkie een potje FIFA. Zo verlopen de meeste dagen."

De Jong is thuis in Barcelona. "Dankzij Mik voel ik me gelukkig in onze Spaanse thuissituatie. Het maakt eigenlijk niet uit wat we doen, we hebben altijd lol als we samen zijn." De twee worden ondanks de mondkapjesplicht regelmatig herkend in Barcelona. Kiemeney: "Twee blonde koppies bij het stoplicht. Dan roepen de mensen in de auto's naast ons vaak: Força Barça!, doen een duimpje of maken een foto. Iedereen is lief, alsof ze blij zijn dat we er zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws