Definitief: TOP Oss neemt afscheid van langstzittende trainer in de KKD

Definitief: TOP Oss neemt afscheid van langstzittende trainer in de KKD

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 14:10do 06-05-2021 om 14:10

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 14:17do 06-05-2021 om 14:17

De kogel is door de kerk: TOP Oss neemt na dit seizoen afscheid van trainer Klaas Wels. Dat meldt de club via zijn officiële kanalen. Wels is momenteel de langst zittende trainer in de Keuken Kampioen Divisie.

"Klaas heeft aan het roer gestaan van behoorlijk wat successen binnen onze club. Onder meer de hoogste klassering in onze clubgeschiedenis (zesde in het Keuken Kampioen Divisie-seizoen 2018/2019, red.)! Het was dan ook een meer dan lastig besluit", schrijft directeur Peter Bijvelds op de clubwebsite.

"We vonden echter na lang beraad dat we toe zijn aan een nieuwe hoofdcoach met een nieuwe aanpak. De tijd zal het leren", verklaart Bijvelds de breuk. Eind februari kondigde de directeur al aan dat het contract van Wels hoogstwaarschijnlijk niet verlengd zou worden.

De 47-jarige Wels volgde in maart 2017 de ontslagen François Gesthuizen op als interim-trainer en werd enkele maanden later definitief als hoofdtrainer aangesteld. TOP Oss staat op dit moment op de elfde plaats. Een plek in de play-offs om promotie is uit zicht, waardoor de club het seizoen rustig uit kan spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws