Nieuws uit Eindhoven: PSV haalt Dijkhoff (ex-VVD) binnen

Nieuws uit Eindhoven: PSV haalt Dijkhoff (ex-VVD) binnen

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 15:04do 06-05-2021 om 15:04

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 15:11do 06-05-2021 om 15:11

PSV heeft Klaas Dijkhoff binnengehaald. De voormalig VVD-politicus treedt toe tot de Raad van Commissarissen, waar er na het vertrek van Jan Albers een plek was vrijgekomen.

Dijkhoff is sinds afgelopen maart Tweede Kamer-lid af. Hij was vier jaar fractievoorzitter van de VVD. "Ik ben vereerd om me als commissaris voor m'n club te mogen inzetten. Als menneke was al snel duidelijk dat mijn talent niet in m'n benen zit", zegt Dijkhoff op de clubsite van PSV.

"Toen heb ik mijn voetbaldromen verlegd van het veld naar de bestuurskamer. Ook aan de vergadertafels moet als team gepresteerd worden om de kans op succes binnen de lijnen te vergroten en ons clubgevoel en de supporters in ere te houden", zegt Dijkhoff.

President Commissaris Robert van der Wallen van PSV haalde Dijkhoff binnen. "We zijn enorm verheugd dat we de RvC weer voltallig hebben kunnen maken met onze nieuwste aanwinst Klaas Dijkhoff. Klaas behoeft eigenlijk geen introductie, maar zijn hart voor PSV, zijn ervaringen in de complexe politieke wereld en vooral zijn kracht om altijd dicht bij zichzelf te blijven, passen perfect bij de kernwaarden van PSV."

De rvc van PSV bestaat naast Van der Wallen en Dijkhoff ook uit Ton van Veen, Hans van Breukelen en Ingrid Wolf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws