The Athletic: Ajax-vertrek Ten Hag is ondanks contractverlenging niet uitgesloten

The Athletic: Ajax-vertrek Ten Hag is ondanks contractverlenging niet uitgesloten

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 16:01do 06-05-2021 om 16:01

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 16:09do 06-05-2021 om 16:09

Het is niet uitgesloten dat Tottenham Hotspur een nieuwe poging gaat wagen om Erik ten Hag op te halen bij Ajax. De 51-jarige Tukker is nog niet afgestreept van het lijstje.

Dat meldt The Athletic donderdag. Het nieuws dat Ten Hag gesproken heeft met Tottenham lekte vorige week uit. Kort daarna verlengde de trainer z'n contract bij Ajax, waardoor het boek dicht lijkt. Maar daar is men in Engeland niet zeker van. 

Mocht Spurs-voorzitter Daniel Levy Ten Hag echt als droomkandidaat zien, dan zal hij zich volgens The Athletic gaan melden bij Ajax. Hij staat in ieder geval nog op de lijst. De vraag is of een nieuwe toenaderingspoging zin heeft: Ten Hag nam na zijn contractondertekening al een voorschot op nog een jaar Ajax. Omdat Ten Hag een jaar langer vastligt in Amsterdam, zou Ajax wel een hogere transfersom kunnen vragen.

Tottenham heeft nog altijd geen opvolger gevonden voor de ontslagen José Mourinho. De club hoopt na het Premier League-seizoen iemand gevonden te hebben en maakt momenteel een shortlist van drie à vijf namen. Roberto Martínez en Brendan Rodgers zouden daar ook opstaan. Rodgers heeft formeel nee gezegd, maar volgens The Athletic zegt dat niet alles.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ten Hag moet bij Ajax blijven

Ja
81%
Nee
19%
(2122 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws