Ajax mogelijk opnieuw om de tafel met Huddersfield: 'Goed gevoel achtergelaten'

Ajax mogelijk opnieuw om de tafel met Huddersfield: 'Goed gevoel achtergelaten'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 17:05do 06-05-2021 om 17:05

Carel Eiting speelt mogelijk ook na dit seizoen voor Huddersfield Town. De middenvelder wordt voor de rest van dit seizoen gehuurd van Ajax. Eiting heeft in Engeland indruk gemaakt op z'n trainer Carlos Corberan.

Eiting gaf in zijn eerste paar maanden zijn visitekaartje af in Engeland, maar raakte daarna geblesseerd aan zijn knie. Na z'n revalidatie heeft hij er weer een paar wedstrijden op zitten in het Championship. "Ik vind dat hij zich snel heeft aangepast", zegt Corberan tegen The Examiner. "Het is duidelijk dat hij na z'n operatie nog wat tijd nodig heeft om volledig te herstellen, ik zie nog niet dat hij op hetzelfde niveau zit als daarvoor."

De kans bestaat dat Eiting langer in Engeland blijft, al wil Corberan niet op de zaken vooruitlopen. "De huurperiode eindigt deze zomer, maar het is een speler die een goed gevoel heeft achtergelaten bij de club. De club kijkt naar alle opties in de markt, wetende dat hij ook één van die opties is."

Eiting heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2022. Hij maakte op 14 december 2017 zijn debuut in de Eredivisie, in de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Breekt Eiting nog door in Ajax 1?

Ja
24%
Nee
76%
(2066 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws