Barcelona-move was bijna een feit: 'Ik heb er zelfs met Messi over gesproken'

Barcelona-move was bijna een feit: 'Ik heb er zelfs met Messi over gesproken'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 19:28do 06-05-2021 om 19:28

Laatste update: donderdag 6 mei 2021 om 21:23do 06-05-2021 om 21:23

Lautaro Martínez heeft met Lionel Messi over een move naar FC Barcelona gesproken. De transfer is niet van de grond gekomen omdat Barcelona met financiële problemen kampt.

In gesprek met de Argentijnse tak van ESPN vertelt Martínez over de interesse van de Catalaanse club. "Ik was echt heel dichtbij een transfer naar Barcelona", stelt de spits. "Ik heb er zelfs met Lionel Messi over gesproken. Ze hadden op dat moment alleen financiële problemen. Uiteindelijk besloot ik om bij Inter te blijven." 

Van zijn keuze om in Italië te blijven, heeft Martínez geen spijt. "Het is de juiste keuze geweest, vooral omdat we de Scudetto nu hebben gewonnen. Het is ongelooflijk om een titel te winnen bij zo'n geweldige club." 

Barcelona is overigens niet de enige Spaanse ploeg die achter Martínez aanzat. "Real Madrid probeerde me twee keer te halen, toen ik nog in de jeugd bij Racing Club zat. Ik wilde alleen eerst naam maken in het Argentijnse voetbal en daarna pas de overstap naar Europa maken." In de zomer van 2018 haalde Inter hem op uit Argentinië. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws