Bepalende factor bij toekomst van Bale: 'Dan kun je veel clubs uitsluiten'

Bepalende factor bij toekomst van Bale: 'Dan kun je veel clubs uitsluiten'

Gepubliceerd: vrijdag 7 mei 2021 om 10:38vr 07-05-2021 om 10:38

Johanthan Barnett, zaakwaarnemer van Gareth Bale, is niet verbaasd over de sterke prestaties van de Welshman sinds het vertrek van José Mourinho bij Tottenham Hotspur. De 31-jarige Bale was in de laatste twee competitiewedstrijden vier keer trefzeker, waaronder een hattrick tegen Sheffield United.

Voor Barnett komt die opleving niet als een verrassing. "Nu hij de kans krijgt zie je wat het oplevert", begint de zaakwaarnemer in gesprek met Sky Sports. Dat Tottenham nu twee keer op rij wist te winnen in de Premier League vindt Barnett ook niet opvallend. "Het is met Gareth net zo als met veel andere spelers", doelt hij op de aanpak van Mourinho. "Als hij het naar zijn zin heeft, speelt hij goed."

Of Bale ook volgend seizoen in het shirt van Tottenham te bewonderen is, blijft voorlopig nog even de vraag. De huurling van Real Madrid heeft nog een éénjarig contract bij de Spaanse club. "De club die Bale mogelijk over gaat nemen moet over veel geld beschikken en natuurlijk geïnteresseerd zijn in Bale zelf", stelt Barnett over de toekomst van Bale. "Dan kan je al een heleboel clubs uitsluiten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws