LIVE-discussie: Veermannetjes weer op de bank, centraal Utrecht-duo terug

LIVE-discussie: Veermannetjes weer op de bank, centraal Utrecht-duo terug

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 17:48za 08-05-2021 om 17:48

FC Utrecht is al zeker van de play-offs, terwijl sc Heerenveen voor zijn allerlaatste kans op het seizoenstoetje strijdt. De nummers elf en zes van Nederland trappen om 18.45 uur af in het Abe Lenstra Stadion.

Heerenveen pakte in de vorige speelronde een verdienstelijk punt tegen PSV en deed dat zonder Joey en Henk Veerman. De twee Volendamse smaakmakers zijn inmiddels terug uit quarantaine, maar beginnen op de bank. Trainer Johnny Jansen handhaaft zijn 5-3-2 opstelling, maar wisselt twee spelers: Rami Kaib begint op de bank en Rodney Kongolo is geschorst, waardoor Pawel Bochniewicz en Syb van Ottele aan de aftrap mogen verschijnen.

FC Utrecht heeft zijn centrale duo terug: routiniers Willem Janssen en Mark van der Maarel zijn terug van een schorsing en dirigeren Tommy St. Jago en Emil Bergström naar de bank. Verder spelen dezelfde spelers als in het thuisduel met Willem II.

De opstellingen
SC Heerenveen: Mulder; Floranus, Van Hecke, Dresevic, Bochniewicz, Woudenberg; Schöne, Halilovic, Van Ottele; Van Bergen, De Jong.
FC Utrecht: Oelschlägel; Ter Avest, Janssen, Van der Maarel, Warmerdam; Maher, Van de Streek, Van Overeem; Boussaid, Kerk, Elia.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat er winnen in Friesland?

SC Heerenveen
31%
FC Utrecht
44%
Het wordt gelijkspel
25%
(133 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws