'Harroui krijgt positieve kritieken en kan ploeggenoot van Botman worden'

'Harroui krijgt positieve kritieken en kan ploeggenoot van Botman worden'

Gepubliceerd: zaterdag 8 mei 2021 om 23:50za 08-05-2021 om 23:50

Abdou Harroui staat in de belangstelling van Lille OSC. Volgens berichtgeving uit Frankrijk is de koploper van de Ligue 1 bijzonder gecharmeerd van de middenvelder van Sparta.

Harroui heeft indruk gemaakt op Lille, zo meldt France Football. Les Dogues hebben de 'openbaring van de Eredivisie' al langer op een transferlijstje staan en bekeken de technicus van Sparta meerdere malen. Daar is nu een positief advies uit komen rollen: Harroui staat op een shortlist van spelers waar de titelkandidaat concrete interesse in heeft.

De Fransen, die zich ervan bewust zijn dat er 'andere Europese teams met interesse' zijn, hopen de Leidenaar komende zomer over te kunnen nemen. Het is niet duidelijk welk bedrag zij in gedachten hebben en wat Sparta voor zijn parel wil hebben.

Een transfer naar Lille zou een fraaie stap zijn voor Harroui. De club uit Noord-Frankrijk, waar Sven Botman ook onder contract staat, is op dit moment de koploper van de Ligue 1 en kan met nog twee overwinningen de titel bijschrijven. Champions League-voetbal zou dus een serieuze mogelijkheid zijn voor de Spartaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws