De Telegraaf: Ajax bezocht ook trainingen en voerde gesprekken met Sulemana

De Telegraaf: Ajax bezocht ook trainingen en voerde gesprekken met Sulemana

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 06:54di 11-05-2021 om 06:54

Ajax hoopt na Mohammed Kudus op een nieuwe deal met FC Nordsjaelland. Volgens De Telegraaf is de kans groot dat directeur voetbalzaken Marc Overmars 'met de creditcard van de club' naar Denemarken is gereisd voor Kamaldeen Sulemana.

Overmars zat maandag samen met hoofdscout Henk Veldmate op de tribune tijdens Nordsjaelland – FC Kopenhagen (2-2). Zij zagen Sulemana de score openen. Ajax lijkt door te willen pakken om Manchester United, Bayer Leverkusen en Club Brugge af te troeven in de strijd om de negentienjarige vleugelaanvaller.

De Amsterdammers bezochten de afgelopen vier dagen trainingen van Nordsjaelland en voerden gesprekken met Sulemana, zo weet De Telegraaf. De Ghanees werd net als zijn vriend Kudus opgeleid door Right to Dream, waarna Nordsjaelland hem begin 2020 naar Denemarken haalde. Dit seizoen was de rappe aanvaller in 26 duels goed voor tien goals en zes assists. Vooral de laatste weken is hij op dreef met zes doelpunten in zes wedstrijden.

De tweevoudig international staat al enige tijd op de radar van Ajax en moet naar verluidt zo'n twaalf tot veertien miljoen euro kosten. De Amsterdammers zoeken een opvolger voor Quincy Promes. Het afgelopen halfjaar diende Oussama Idrissi als tussenoplossing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws