'Crisis bij Inter: trainer Conte, sterspelers en bestuurders denken aan vertrek'

'Crisis bij Inter: trainer Conte, sterspelers en bestuurders denken aan vertrek'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 16:09di 11-05-2021 om 16:09

De crisis bij Internazionale neemt steeds grotere vormen aan. Steven Zhang, de grote baas van de club, heeft iedereen gevraagd om twintig procent salaris in te leveren en daar is met verontwaardiging op gereageerd. Trainer Antonio Conte zou zelfs denken aan een vertrek.

In de Corriere dello Sport valt te lezen dat Conte nog steeds niet heeft bevestigd dat hij volgend seizoen ook trainer zal zijn bij de Nerazzurri. Het één en ander zou samenhangen met de financiële problemen en het verzoek tot inleveren van salaris. De trainer weet nog niet of hij wel akkoord wil gaan met verminderd salaris.

Als de Italiaanse manager zal besluiten om weg te gaan, dreigt meteen een massale leegloop bij Inter. In dat geval zouden twee belangrijke bestuursleden en diverse spelers, zo schrijft de krant, ook willen vertrekken. Dat zou betekenen dat de problemen voor de kersvers landskampioen bijzonder nijpend worden.

Conte maakte zich dit seizoen onsterfelijk bij fans en veel spelers door de Nerazzurri naar hun eerste Scudetto sinds elf jaar te leiden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws