Seuntjens droomt over absolute heldenrol: 'Dan zal ik via de voordeur vertrekken'

Seuntjens droomt over absolute heldenrol: 'Dan zal ik via de voordeur vertrekken'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 18:49di 11-05-2021 om 18:49

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 20:00di 11-05-2021 om 20:00

Ralf Seuntjens wil 'ten koste van alles' promoveren met De Graafschap. De 31-jarige aanvaller vertrekt zelf na dit seizoen naar NAC Breda, maar wil zijn huidige club door de voordeur verlaten.

Woensdag moet De Graafschap winnen om directe promotie naar de Eredivisie af te dwingen. "Ik wil De Graafschap in de Eredivisie achterlaten. Ten koste van alles", vertelt Seuntjens daarover tegen het Algemeen Dagblad. De spits weet echter dat de spanning een bepalende factor kan zijn. "De spanning zal groot zijn. Maar we hebben veel ervaring in de ploeg, dat kan ons helpen."

Seuntjens, die zo'n anderhalve maand geleden in opspraak kwam door zijn overstap naar directe concurrent NAC, droomt al een aantal weken van een heldenrol en een afscheid in stijl. "Tegen Jong Ajax was ik er al twee keer dichtbij", vertelt Seuntjens. "Maakt iemand anders het verschil, ben ik ook blij. Dan barst er een groot feest los en vertrek ik via de voordeur."

De Graafschap speelt woensdag om 20.00 uur het allesbepalende duel met Helmond Sport. De Superboeren lopen promotie mis als ze niet winnen en Go Ahead Eagles of Almere City op dezelfde avond wél wint.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws