United hoopt op man van 85 miljoen in Europa League-finale: 'Hopelijk op tijd fit'

United hoopt op man van 85 miljoen in Europa League-finale: 'Hopelijk op tijd fit'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 19:25di 11-05-2021 om 19:25

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 20:10di 11-05-2021 om 20:10

Manchester United hoopt dat aanvoerder Harry Maguire op tijd fit is voor de finale van de Europa League. De stopper die United ruim 85 miljoen euro kostte, komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie in de Premier League.

Maguire liep in het competitieduel met Aston Villa van een week geleden een enkelblessure op. Voor het treffen met Leicester City van dinsdag gaf manager Ole Gunnar Solskjaer meer duidelijkheid over de kwetsuur van Maguire. "Het goede nieuws is dat er geen breuk is. Er is wel schade aan de enkelbanden", vertelt Solskjaer tegenover de clubkanalen van United. 

"Hopelijk zullen we hem nog zien", gaat Solskjaer verder. "We hopen dat hij op tijd fit is voor de finale." Daarmee doelt de Noor op de Europa League-finale, die op 26 mei gepland staat. United neemt het in Gdańsk dan op tegen Villareal.

De Europa League lijkt de enige prijs die United nog kan winnen dit seizoen. The Red Devils staan weliswaar tweede in de Premier League, maar een kampioenschap van aartsrivaal Manchester City lijkt een kwestie van tijd. City hoeft nog maar één competitieduel te winnen, om de landstitel te pakken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws