PSV opent het Philips Stadion: 'Iedereen welkom, zoals gebruikelijk in het zuiden'

PSV opent het Philips Stadion: 'Iedereen welkom, zoals gebruikelijk in het zuiden'

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 10:12wo 12-05-2021 om 10:12

Supporters van PSV kunnen vanaf maandag 17 mei weer een kijkje komen nemen in het Philips Stadion. De Eindhovenaren hebben besloten om belangstellenden de mogelijkheid te geven gratis langs te komen.

Op de website van PSV wordt 'iedereen die het bezoek aan een voetbalstadion heeft gemist' uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Eindhovense thuishaven. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is het, behalve op zondagen, mogelijk om op de tribune te zitten, foto's te maken en de geur van versgemaaid gras op te snuiven.

Het Philips Stadion zal voor iedereen vrij toegankelijk zijn en de club zegt als vanzelfsprekend rekening te houden met de geldende maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Via ingang 20 is het mogelijk om binnen te komen en de openingstijden kunnen, afhankelijk van activiteiten, nog worden aangepast.

Frans Janssen, commercieel directeur van PSV, zegt dat het idee spontaan ontstaan is. "Uit onder meer de grote belangstelling voor het tekenen van het condoleanceregister voor Willy van der Kuijlen merkt de club dat veel supporters de behoefte hebben om even naar het Philips Stadion te gaan en PSV te bezoeken", laat hij weten.

"Het past bij het open en transparante karakter van PSV om supporters die gelegenheid te bieden", gaat de directeur verder. "Daarom nodigen we iedereen uit om via de achterdeur – ingang 20 – naar binnen te komen, zoals gebruikelijk hier in het zuiden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws