Van Ginkel: 'Ik ben er in blijven geloven en mijn loopbaan is nog niet voorbij'

Van Ginkel: 'Ik ben er in blijven geloven en mijn loopbaan is nog niet voorbij'

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 11:51wo 12-05-2021 om 11:51

Marco van Ginkel kreeg drie jaar en drie dagen na zijn laatste basisplaats weer eens vanaf de aftrap de kans bij PSV. De middenvelder stond bij de eerste elf op het wedstrijdformulier voor de uitwedstrijd bij Willem II (0-2) en dat smaakt naar meer.

De Amersfoorter werd als aanvoerder kampioen met PSV, maar was afgelopen zondag als een kind zo blij dat hij weer eens een basisplaats kreeg. "Ik ben altijd positief blijven denken en heb steeds het gevoel gehouden dat her er nog in zat", vertelt een glunderende Van Ginkel aan het Algemeen Dagblad. "De eerste keer een wedstrijd starten in drie jaar en ik ben nog best tevreden over hoe het ging."

PSV wil graag met de Chelsea-huurling verder en als het aan Van Ginkel zelf ligt, stopt het hier niet mee. Er staan nog twee wedstrijden op het programma waarin de Eindhovenaren een ticket voor de voorronde van de Champions League willen grijpen. "Het is al heerlijk om bij te kunnen dragen in de beslissende week van het seizoen. Ik ben er altijd in blijven geloven. Mijn carrière is nog niet voorbij."

De middenvelder wordt dit seizoen door PSV van The Blues gehuurd. Het contract van Van Ginkel in Londen loopt komende zomer af en binnenkort krijgt hij te horen wat de club met hem van plan is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws