Wijndal sluit transfer naar Feyenoord uit: 'Onmogelijk, dat zeg ik eerlijk'

Wijndal sluit transfer naar Feyenoord uit: 'Onmogelijk, dat zeg ik eerlijk'

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 14:07wo 12-05-2021 om 14:07

Owen Wijndal maakt een uitstekend seizoen door. De linksback maakte zijn debuut in het Nederlands elftal en werd benoemd tot reserve-aanvoerder bij AZ. Het is geen geheim dat Wijndal na dit seizoen een stap hogerop wil maken, een transfer naar Feyenoord zit er in ieder geval niet in.

Wijndal wordt al langere tijd gelinkt aan Ajax, maar zal komend seizoen in ieder geval niet het rood-wit van Feyenoord dragen. "Onmogelijk. Dat zeg ik eerlijk. Voor mij persoonlijk zou de stap naar Feyenoord geen vooruitgang zijn", vertelt de linksback desgevraagd in een interview met Voetbal International.

De Zaandammer durft namelijk groot te dromen: tijdens het EK van komende zomer wil hij er koste wat kost bij zijn. "Ik denk er best vaak aan, ja. Toen we aan het begin van dit seizoen vijf keer gelijkspeelden, riep ik bij AZ tegen de Nederlandse jongens: als je maar niet denkt dat spelers van de nummer zestien van de Eredivisie het EK gaan halen!"

Volgens Wijndal spookt het EK op verschillende manieren door zijn hoofd. "Omdat het iets is waar iedere voetballer van droomt. Daar wil en moet ik bij zijn", aldus de zevenvoudig Oranje-international.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws