FC Den Bosch mist 17 (!) spelers en sluit seizoen af met fantasie-opstelling

FC Den Bosch mist 17 (!) spelers en sluit seizoen af met fantasie-opstelling

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 19:44wo 12-05-2021 om 19:44

FC Den Bosch sluit woensdagavond het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie af met een fantasie-opstelling. Maar liefst zeventien spelers ontbreken tegen MVV.

Den Bosch kampt met een corona-uitbraak: tien spelers zijn voorafgaand aan de uitwedstrijd in Maastricht positief getest. Omdat er ook nog eens zes geblesseerden zijn én routinier Paco van Moorsel geschorst is, mist trainer Jack de Gier zeventien spelers.

Op de bank zitten twee licht geblesseerde spelers, jeugdspelers en zelfs keeperstrainer John Vos en assistent-trainer Paul Verhaegh, die drie interlands voor Oranje speelde. "We zijn het grootste deel van het seizoen gespaard gebleven door corona, maar nu zijn we dan toch nog zwaar geraakt", reageert technisch manager Jan Gösgens tegenover het Algemeen Dagblad. "Het zijn allemaal spelers uit dezelfde kleedkamer."

Ringo Meerveld, Konrad Sikking, Steven van der Heijden, Sebastiaan van Bakel, Jorn van Hedel, Ryan Trotman, Declan Lambert, Robin Voets, Roy Kuijpers en Gijs Schalks zijn geveld door corona. Soufyan Ahannach, Kevin Felida, Jordy van der Winden, Najim Haidary, Christophe van Zutphen en Adrien Bongiovanni zijn te geblesseerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws