Totale ontreddering bij De Graafschap: 'Ongekend, de bal wil er niet in'

Totale ontreddering bij De Graafschap: 'Ongekend, de bal wil er niet in'

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 23:42wo 12-05-2021 om 23:42

Het is een zwarte avond voor De Graafschap: ook tegen Helmond Sport lukte het niet, waardoor de Superboeren woensdagavond niet promoveren naar de Eredivisie en veroordeeld zijn tot de play-offs. Ted van de Pavert is vol ongeloof.

"Gewoon zwaar k*t natuurlijk", reageert de verbijsterde aanvoerder voor de camera van ESPN. "Ja, ongekend... We hebben twee wedstrijden om het af te maken en er ontstaan zoveel momenten voor het doel, maar de bal wil er niet in."

Van de Pavert spreekt van een 'hartstikke zware klap'. "Dat lijkt me duidelijk. We hebben nog een kans in de play-offs, dus we moeten ons weer oprichten. Er zit niks anders op. Hoe we dat gaan doen? Je kunt wel zeggen we er morgen weer moeten staan, maar dat is nu makkelijker gezegd dan gedaan. Dit is een enorme domper."

Go Ahead Eagles won woensdagavond van Excelsior (1-0) en moest vervolgens een uur wachten op de uitslag van De Graafschap. In de wedstrijd op De Vijverberg, die door hevige regenval moest worden gestaakt, vielen geen goals. Go Ahead gaat, net als kampioen SC Cambuur, naar de Eredivisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws