Zeefuik zocht contact met Ajax-talent: 'Zei dat ik m'n best moet blijven doen'

Zeefuik zocht contact met Ajax-talent: 'Zei dat ik m'n best moet blijven doen'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 10:43do 13-05-2021 om 10:43

Laatste update: donderdag 13 mei 2021 om 12:21do 13-05-2021 om 12:21

Neraysho Kasanwirjo heeft rondom zijn overgang naar FC Groningen contact gehad met Deyovaisio Zeefuik. Laatstgenoemde bewandelde eerder ongeveer dezelfde weg als Kasanwirjo, door Ajax ook op jonge leeftijd in te ruilen voor De Trots van het Noorden.

Voor de camera van NH Sport krijgt Kasanwirjo de vraag of hij contact heeft gehad met Zeefuik, rondom zijn overstap. "Zeker, hij heeft me gefeliciteerd", antwoordt de negentienjarige verdediger. "Hij zei tegen me: blijf je best doen broertje, dan komt alles goed." Later vertelt Kasanwirjo, net zoals zijn zaakwaarnemer dat onlangs tegenover VoetbalPrimeur deed, dat hij naar Groningen komt omdat hij daar waarschijnlijk meer kansen zal krijgen dan bij Ajax. "Ik denk dat ik me bij Groningen eerder kan laten zien."

Kasanwirjo vertrekt komende zomer transfervrij naar Groningen. Hij zal in de voorbereiding direct aansluiten bij het eerste elftal. Ajax wilde Kasanwirjo overigens graag in Amsterdam behouden. Toch voelde het kamp-Kasanwirjo naar verluidt te weinig vertrouwen bij de gesprekken met de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws