'Der Jos' wil zich in KKD revancheren voor dramatische VVV-start: 'Snel om tafel'

'Der Jos' wil zich in KKD revancheren voor dramatische VVV-start: 'Snel om tafel'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 18:31do 13-05-2021 om 18:31

De eerste trainersklus van Jos Luhukay op Nederlandse bodem is tot nu toe weinig succesvol verlopen: Der Jos nam medio maart het stokje van de ontslagen Hans de Koning over, maar verloor zes van zijn zeven wedstrijden met VVV, dat op Hemelvaartsdag gedegradeerd is. Luhukay zal echter ook in de Keuken Kampioen Divisie voor de groep staan.

Dat heeft hij na de 3-1 nederlaag bij Ajax bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad. "We gaan kijken hoe we volgend seizoen een zo sterk mogelijk VVV kunnen opstellen." VVV leek zich eind januari veilig te hebben gespeeld na een spectaculaire 4-1 overwinning op Vitesse, maar wist sindsdien nog maar één punt te pakken. "Het is niet alleen onder mij fout gegaan. We moeten het hele seizoen analyseren", aldus Luhukay.

VVV gaat het echter niet makkelijk krijgen, weet de trainer. Doordat er al sinds september geen fans meer naar De Koel mochten komen, was de financiële situatie al niet rooskleurig: na de degradatie wordt het nóg lastiger. "We moeten snel met elkaar om de tafel en kijken wat er voor komend seizoen financieel mogelijk is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws