PSV bezig met transfer: 'Onderhandelingen lopen, verwacht dat het goed gaat komen'

PSV bezig met transfer: 'Onderhandelingen lopen, verwacht dat het goed gaat komen'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 20:31do 13-05-2021 om 20:31

Laatste update: donderdag 13 mei 2021 om 20:53do 13-05-2021 om 20:53

De kans is serieus aanwezig dat Marco van Ginkel en Davy Pröpper volgend seizoen op het middenveld spelen bij PSV. Volgens PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International is de kans groot dat Pröpper een comeback gaat maken.

"Ze zijn ermee bezig. Ik denk dat Pröpper graag terug wil", begint Timmer in een video van Voetbal International. "Ze hebben wat voetbal nodig op het middenveld. Dat zie je ook aan de speelwijze van Schmidt dit seizoen. Schmidt heeft heel lang vastgehouden aan het blok Rosario/Sangaré. Maar voetballend hebben die niet kunnen brengen wat PSV nodig heeft."

Pröpper moet de oplossing gaan brengen voor PSV. Timmer verwacht niet dat de onderhandelingen met Brighton & Hove Albion veel problemen op gaan leveren. "John de Jong heeft al wel gezegd: ik ga geen tien miljoen betalen voor een speler van 29 jaar. Die onderhandelingen zullen lopen, maar ik verwacht eerlijk gezegd dat dat wel goed gaat komen."

De kans is ook aanwezig dat Van Ginkel volgend seizoen nog actief is in Eindhoven. "Als Van Ginkel weer de oude Van Ginkel wordt... Als balansbewaker is hij heel solide en hij heeft heel veel ervaring. Het is ook een jongen die in de kleedkamer heel goed is, al heb je daar niet altijd wat aan. Voor volgend seizoen denk ik een belangrijke pion, als versterking, mocht Chelsea het toelaten", sluit Timmer af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws