Fraser: 'Als scouts dat nu nog niet zien, zitten ze echt te snurken'

Fraser: 'Als scouts dat nu nog niet zien, zitten ze echt te snurken'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 21:36do 13-05-2021 om 21:36

Maduka Okoye is dit seizoen goud waard voor Sparta Rotterdam. De Nigeriaanse sluitpost wist donderdag tegen FC Utrecht zijn doel schoon te houden, waardoor de Rotterdammers op pole position liggen om de laatste play-off-plek voor Europees voetbal op te eisen.

Okoye wist zich tegen Utrecht een aantal keer goed te onderscheiden, maar de lange doelman blijft na het laatste fluitsignaal bescheiden. Hij is tevreden dat een ticket voor de play-offs in het verschiet ligt. "Daar zijn we met zijn allen heel blij mee. Dat verdienen de fans ook, ook al konden ze er de afgelopen maanden nooit bij zijn. Ik ben bij een hele fijne club terecht gekomen. Echt, ik ben zo blij bij deze club", vertelt Okoye in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De doelman wordt in de media gelinkt aan een transfer naar een andere club. Sparta-trainer Henk Fraser steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. "Ik wil Maduka niet kwijt, nog voor geen tien miljoen. Maar ik ben ook realistisch. Als scouts nu nóg niet zien wat voor geweldige keeper hij is, zitten ze echt te snurken. Maduka is goud waard voor Sparta."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws