'Pröpper heeft zinnen gezet op PSV-terugkeer, maar transfersom is nog te hoog'

'Pröpper heeft zinnen gezet op PSV-terugkeer, maar transfersom is nog te hoog'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 23:44do 13-05-2021 om 23:44

Davy Pröpper staat open voor een terugkeer naar PSV. De middenvelder van Brighton & Hove Albion, die vooralsnog niet weg mag voor minder dan tien miljoen euro, hoopt dat de beide clubs eruit komen.

Het Eindhovens Dagblad meldt donderdagavond dat PSV nog altijd druk in de weer is met de transferonderhandelingen rond Pröpper. De 29-jarige middenvelder moet voor meer voetbal op het Eindhovense middenrif zorgen en 'ingewijden zeggen' dat hij zelf graag terug zou willen keren in het Philips Stadion. Tussen 2015 en 2017 speelde de Arnhemmer daar al.

De transfersom is echter nog een struikelblok. Brighton wil zijn middenvelder voor ongeveer tien miljoen euro laten gaan, maar dat is een prijs waar PSV niet aan wil. Zij hopen dat de spelmaker, die de afgelopen weken op een zijspoor is geraakt bij The Seagulls, voor een zachter prijsje op te halen is. Het is niet duidelijk aan welke transfersom de Eindhovenaren denken.

Overigens zou ook Feyenoord interesse hebben of hebben gehad. Het ED laat echter optekenen dat een transfer naar De Kuip, 'gezien de mogelijkheden van PSV en het verwachte Europese ticket', niet in de lijn der verwachtingen ligt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws