Grote klap voor Zlatan: einde seizoen én geen EK met Zweden

Grote klap voor Zlatan: einde seizoen én geen EK met Zweden

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2021 om 15:09za 15-05-2021 om 15:09

Laatste update: zaterdag 15 mei 2021 om 15:19za 15-05-2021 om 15:19

Zlatan Ibrahimovic gaat het EK toch niet halen. De hoopvolle berichten van eerder op zaterdag zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Zlatan herstelt momenteel van een knieblessure en komt dit seizoen niet meer in actie voor AC Milan, maar leek het EK wel te halen. Zlatan heeft echter zelf een streep gezet door het EK. "Ik heb vandaag met Zlatan gesproken. Helaas heeft hij gezegd dat hij door zijn blessure niet in actie komt op het EK", aldus Andersson in Zweedse media. "Natuurlijk is dat slecht nieuws. Voornamelijk voor Zlatan, maar ook voor ons. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk terug is op het veld."

Zlatan ziet zijn droom in één klap uiteenbarsten. De 39-jarige spits keerde terug bij de nationale ploeg van Zweden omdat hij het EK wilde halen. Hij speelde wel twee WK-kwalificatiewedstrijden tegen Georgië en Kosovo. 

Het ging mis voor Zlatan in de wedstrijd tegen Juventus (0-3 winst). Daarin viel hij na 66 minuten spelen uit met een knieblessure. Zlatan werd behandeld in het Amerikaanse Pittsburgh, de herstelperiode wordt geschat op zes weken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws