Vriendin Chelsea-spits haalt uit naar Tuchel: 'Dat moet een grap zijn'

Vriendin Chelsea-spits haalt uit naar Tuchel: 'Dat moet een grap zijn'

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 08:15zo 16-05-2021 om 08:15

Tammy Abraham ontbrak zaterdag in de selectie van Chelsea voor de FA Cup-finale tegen Leicester City. De aanvaller moest op de tribune plaatsnemen. De vriendin van Abraham, Leah Monroe, haalt op Instagram uit in de richting van manager Thomas Tuchel.

Chelsea verloor de finale uiteindelijk met 1-0 door een werelddoelpunt van Youri Tielemans. Tuchel koos voor de ongelukkig spelende Timo Werner in de spits, terwijl Olivier Giroud en Kai Havertz op de bank plaats moesten nemen. Daardoor was er geen plek meer over voor Abraham.

'Hoe kan je in godsnaam de beslissing maken om je 'top goal scorer' uit de selectie van de finale te laten?!', trok de vriendin van Abraham van leer op Instagram. 'Dezelfde persoon die het doelpunt heeft gemaakt waardoor je je gekwalificeerd hebt? Het slaat nergens op. Niet eens op de bank? Dat moet een grap zijn.' Inmiddels heeft Monroe haar post weer verwijderd.

Sinds het moment dat Tuchel het stokje overnam van Frank Lampard bij The Blues komt Abraham steeds minder in het stuk voor, ondanks het feit dat hij de clubtopscorer is van Chelsea dit seizoen. Abraham wordt in het geruchtencircuit gelinkt aan een transfer naar West Ham United.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws