Ten Hag: 'Kunnen hier meer bereiken en ik heb een idee hoe dat te doen'

Ten Hag: 'Kunnen hier meer bereiken en ik heb een idee hoe dat te doen'

16-05-2021 08:32
108

Erik ten Hag is nog niet klaar bij Ajax. De oefenmeester pakte dit seizoen de Eredivisie-titel met Ajax en hoopt dat ook volgend seizoen te doen. Ten Hag denkt dat er nog meer in het vat zit bij Ajax.

De Tukker verlengde een aantal weken terug zijn contract tot medio 2023 en hij hoopt de komende jaren op meer succes in Amsterdam. "Ik heb het gevoel en de spelers hebben dat ook uitgesproken dat de weg niet doodlopend is, dat ze nog steeds plezier hebben en nog steeds uitdagingen zien", vertelt Ten Hag in gesprek met de NOS. "Dat de samenwerking zo is dat ze op dezelfde voet verder willen om samen hogere doelen te bereiken. Dan is de houdbaarheidsdatum nog niet voorbij."

Ten Hag wil met zijn Ajax de Europese top gaan 'ergeren'. Daar ligt meteen de grootste uitdaging voor de trainer: Ajax naar succes in Europa leiden. "We kunnen hier meer bereiken en ik heb een idee hoe dat te doen. Je kan het niet voorspellen, maar we mogen enig geloof hebben dat de kern van het elftal bij elkaar blijft", sluit Ten Hag af.