Ihattaren-vertrek bij PSV is niet uitgesloten: Dat zou ook nog kunnen

Ihattaren-vertrek bij PSV is niet uitgesloten: "Dat zou ook nog kunnen"

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 15:35zo 16-05-2021 om 15:35

PSV hoopt nog altijd op een langer verblijf van Mohamed Ihattaren. De middenvelder is dit seizoen meerdere keren in opspraak gekomen.

Van discipline tot vier keer in een jaar ziek zijn, Ihattaren staat volop in de schijnwerpers bij PSV. "Het is een vervelend dossier, in die zin dat je er alles aan doet", zegt algemeen directeur Toon Gerbrands tegen de NOS. "Het is een jonge speler waar je een plan mee hebt. Dat zit op dit moment op slot. We hebben er alles aan gedaan. Hij kan zelf ook beamen wat we er allemaal aan gedaan hebben. Dat loopt niet zo, dus dat betekent dat je geduld moet hebben. Als het wat langer duurt, duurt het wat langer, maar we hopen het toch op de rails te krijgen."

Een vertrek van Ihattaren behoort ook tot de mogelijkheden. "Dat zou ook nog kunnen. We zijn aan het kijken of we voor hem de goede beslissing kunnen nemen. Als hij blijft, blijft hij. Als hij niet wil blijven, dan moeten we deze zomer kijken. Hij heeft nog een eenjarig contract. Niet alles loopt zoals je het wilt hebben. We doen er echt alles aan."

"Nu ook weer: het gaat weer over hem. Het is lastig om dat allemaal te managen en ik vind het knap hoe hij daarmee om is gegaan. Want dat is niet eenvoudig", sluit Gerbrands af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws