Botman wordt genoemd bij topclubs: Ik lieg als ik zeg dat het me niets doet

Botman wordt genoemd bij topclubs: "Ik lieg als ik zeg dat het me niets doet"

Gepubliceerd: zondag 16 mei 2021 om 15:50zo 16-05-2021 om 15:50

Sven Botman is gevleid door de interesse van de grote clubs. De verdediger heeft zich bij LOSC in rap tempo ontwikkeld tot sterkhouder en wordt nu al gelinkt aan een vertrek.

Liverpool, Manchester United en Atalanta Bergamo zouden de pijlen op Botman hebben gericht. Zelf blijft hij daar nuchter onder. "Het is een compliment als je hoort dat zulke clubs interesse hebben", reageert hij tegenover The Athletic op het Liverpool-gerucht. "Ik lieg als ik zou zeggen dat het me niets doet, het is de eerste keer dat zulke grote clubs met mij in verband worden gebracht."

Liverpool leek in januari gas te willen geven voor Botman. Het is niet duidelijk hoe concreet de interesse destijds was. "Ik speelde nog maar een half jaar bij Lille. Het is mooi om te horen, maar ik ben volledig gefocust op Lille. Na het seizoen ga ik op vakantie en dan zien we wel wat er gebeurt."

Als ik eerlijk ben is de Premier League een van de competities waar ik van droom, maar de Serie A, de Primera Division en de Bundesliga zijn ook prachtig. De Premier League heeft iets speciaals. Het voetbal daar past erg bij me. De manier van spelen, de emoties.."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Botman klaar voor een stap?

Ja
59%
Nee
41%
(621 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws