Feyenoord schakelt door: Jonk-rechterhand Hulshoff in beeld in De Kuip

Feyenoord schakelt door: Jonk-rechterhand Hulshoff in beeld in De Kuip

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 07:50di 18-05-2021 om 07:50

Laatste update: dinsdag 18 mei 2021 om 21:48di 18-05-2021 om 21:48

Sipke Hulshoff is in beeld om de nieuwe trainer van Feyenoord O21 te worden. De club zoekt een opvolger voor Rini Coolen, die het beloftenelftal leidde, maar in De Kuip aan de slag gaat als hoofd jeugdopleidingen. Hulshoff is momenteel assistent van Wim Jonk bij FC Volendam.

Hulshoff is al twee seizoenen de vaste rechterhand van Jonk. Volendam eindigde in zijn eerste jaar op de derde plaats en dit seizoen is 'Het Andere Oranje' op de zesde plaats geëindigd. Hulshoff staat ook in de belangstelling van PEC Zwolle, waar hij assistent-trainer van Art Langeler kan worden.

De 46-jarige Hulshoff loopt al een tijdje mee in de voetballerij. Hij was in diverse functies werkzaam bij onder meer SC Cambuur, FC Groningen en een aantal amateurclubs. Ook werkte Hulshoff in het buitenland bij Red Bull Ghana en Al-Arabi. Bij Cambuur had Hulshoff samen met Arne Slot de leiding over het eerste elftal. De twee komen elkaar bij Feyenoord weer tegen: Slot is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer in De Kuip.

Feyenoord zoekt voor het O21-elftal een nieuwe trainer nadat Coolen is doorgeschoven. Hij volgt Stanley Brard op als hoofd jeugdopleidingen. Zijn contract werd niet verlengd.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws