'Feyenoord betaalt één miljoen euro aan huur voor gewenste middenvelder Til'

'Feyenoord betaalt één miljoen euro aan huur voor gewenste middenvelder Til'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 10:10di 18-05-2021 om 10:10

De definitieve overstap van middenvelder Guus Til naar Feyenoord is een kwestie van tijd. Middels een slimme huurdeal met Spartak Moskou haalt de Rotterdamse club de oud-speler van AZ terug naar Nederland.

Voetbal International en De Telegraaf melden dinsdagochtend dat de deal tussen Spartak en Feyenoord bijna beklonken is. Het is de Rotterdammers gelukt om een deal te maken met de Russische werkgever van Til. Feyenoord betaalt één miljoen euro en gaat Til voor een heel seizoen huren van de Russische topclub.

Volgens De Telegraaf is het wachten op het laatste papierwerk en de doorslaggevende handtekening van Til zelf. Door het salaris van de 23-jarige middenvelder leek een overstap naar Feyenoord er niet in te zitten, maar de clubs zijn toch tot een overeenkomst gekomen. Til speelt dit seizoen op huurbasis bij het Duitse SC Freiburg, maar zit daar voornamelijk op de bank. Met nog een speelronde te gaan staat de teller pas op zeven competitieoptredens, waarvan slechts één als basisspeler.

In eerste instantie zou Til voor twee jaar verhuurd worden aan Freiburg, maar door het teleurstellende eerste seizoen wilde de Duitse club niet verder met de middenvelder. Feyenoord biedt door deze huurdeal uitkomst. In Rotterdam wordt Til herenigd met Arne Slot, die vanaf volgend seizoen hoofdtrainer wordt van Feyenoord. Til en Slot kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij AZ.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Til is een aanwinst voor Feyenoord

Ja!
74%
Nee
26%
(4778 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws