'Ontevreden Laporta is het zat en wil om tafel met vier Barça-zwaargewichten'

'Ontevreden Laporta is het zat en wil om tafel met vier Barça-zwaargewichten'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 10:35di 18-05-2021 om 10:35

Laatste update: dinsdag 18 mei 2021 om 11:55di 18-05-2021 om 11:55

Niet alleen Ronald Koeman, maar ook een aantal spelers van FC Barcelona ligt onder een vergrootglas na het mislopen van de titel in de Primera División. De Catalaanse club onderzoekt of het na de zomer door wil gaan met ‘zwaargewichten’ Gerard Piqué, Sergi Roberto, Sergio Busquets en Antoine Griezmann.

Barca-voorzitter Joan Laporta gaat volgens het Spaanse Mundo Deportivo op korte termijn rond de tafel met Piqué, Roberto en Busquets. Laporta wil met hen bespreken in welke mate zij nog een bijdrage leveren aan het elftal van Koeman en of zij accepteren dat hun rol na de zomer anders kan gaan worden dan voorheen. Laporta wil eveneens het salaris van de drie spelers naar beneden brengen, aangezien de rol van Piqué, Busquets en Roberto na de zomer hoogstwaarschijnlijk gaat veranderen.

Ook de toekomst van de Franse spits Griezmann bij Barcelona is allesbehalve zeker, weet MD. De dertigjarige aanvaller heeft dat zelf in de hand, maar zal meer moeten brengen om zijn torenhoge salaris waar te maken. Volgens MD wil Laporta duidelijk maken dat Griezmann zicht bewust moet worden van wat spelen voor Barcelona precies inhoudt, anders kan dat ook gevolgen gaan hebben voor het salaris van de Fransman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws