Voormalig Ajax-middenvelder redt het niet bij Heracles: 'Concurrentie is te groot'

Voormalig Ajax-middenvelder redt het niet bij Heracles: 'Concurrentie is te groot'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 14:50di 18-05-2021 om 14:50

Heracles Almelo gaat niet verder met Teun Bijleveld. De 22-jarige middenveld had een aflopend contract op Erve Asito en de club heeft besloten om die verbintenis niet te verlengen.

De voormalig Ajacied verloor de concurrentiestrijd op het middenveld en heeft nu geen uitzicht meer op speeltijd. "Het was geen makkelijke beslissing", laat technisch directeur Tim Gilissen weten op de clubsite. "Teun is nog altijd een talentvolle speler met een goede instelling, maar de concurrentie op ons middenveld is groot. We zijn in onze gesprekken tot de conclusie gekomen dat het daarom voor beide partijen beter is om verder te kijken."

In juni 2019 besloot Bijleveld om Ajax te verlaten en een tweejarig contract bij Heracles te tekenen. In de twee seizoenen die daarop volgden, speelde hij 39 officiële duels voor de club. Daarin kwam hij niet tot scoren. Eerder werd de aanvallende middenvelder kampioen van de Keuken Kampioen Divisie met Jong Ajax en haalde hij met Jong AZ de titel in de Tweede Divisie op.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws