Pasveer speelde samen met Overmars en Ten Hag: 'Daar hebben ze goed zicht op'

Pasveer speelde samen met Overmars en Ten Hag: 'Daar hebben ze goed zicht op'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 15:52di 18-05-2021 om 15:52

Remko Pasveer ondertekende dinsdag zijn nieuwe contract bij Ajax. In zijn eerste interview als Ajacied gaf de ervaren doelman aan uit te zien naar een nieuwe periode in zijn loopbaan en samen te werken met Erik ten Hag en Marc Overmars.

De 37-jarige Pasveer, die afgelopen weekend het seizoen nog afsloot met Vitesse tégen Ajax, speelde aan het begin van zijn loopbaan nog samen met Ten Hag bij FC Twente. Nu wordt het zijn nieuwe trainer. "Dat is wel apart", zegt hij tegen Ajax TV. "Door de jaren heen is iedereen veranderd en hij ook. Erik vergeleek mij ook al met wijn. 'Hoe ouder ze worden, hoe beter te zijn'. Daar heeft hij volgens mij goed zicht op."

Als doelman van Go Ahead Eagles stond Pasveer ook nog op één veld met Marc Overmars. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers bouwde een half jaartje af op De Adelaarshorst. "Dat was ook wel bijzonder. Ik hoop met hem en met Ten Hag nog veel successen te delen. Ik wil graag prijzen winnen en daar wil ik alles voor doen."

Volgend seizoen heeft Ajax met Andre Onana, Maarten Stekelenburg en Pasveer drie doelmannen onder contract staan die ruime Eredivisie-ervaring hebben. De Kameroener lijkt vanwege zijn dopingschorsing en het niet willen verlengen van zijn contract te gaan vertrekken en voor Kjell Scherpen lonkt een huuroverstap naar PEC Zwolle. De Amsterdammers zouden ook nog in de markt zijn voor Jay Gorter van Go Ahead Eagles.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws