Kamp-Babel 'wijst naar Derksen': 'Hij zou ook de bondscoach beïnvloed hebben'

Kamp-Babel 'wijst naar Derksen': 'Hij zou ook de bondscoach beïnvloed hebben'

Gepubliceerd: woensdag 19 mei 2021 om 10:54wo 19-05-2021 om 10:54

Laatste update: woensdag 19 mei 2021 om 11:14wo 19-05-2021 om 11:14

Ryan Babel en zijn vertegenwoordigers denken dat Johan Derksen er mede voor heeft gezorgd dat de aanvaller niet aanwezig is op het EK. De Veronica Inside-nestor zou er met zijn uitspraken voor hebben gezorgd dat bondscoach Frank de Boer overstag is gegaan.

De Boer nam Babel niet op in zijn voorselectie voor het EK en gaf ook al te kennen dat hij er niet bij zal zitten wanneer de definitieve groep bekend gemaakt zal worden. "Dat zou allemaal vanwege VI zijn", zegt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen in de Veronica Inside Ochtendshow. "Zo wordt gedacht in het kamp-Babel. Die denken dat de invloed van Johan zo ver reikt dat zelfs de bondscoach erin mee gaat."

De keuzes van De Boer bevreemdden Driessen ook. "Als je een jaar loopt te verkondigen dat het je belangrijkste man is die je als eerste op het formulier zet, en je haalt hem er nu al af.. Dat was wel opvallend van de bondscoach. Maar dit zou dus allemaal vanwege Veronica Inside zijn. Johan heeft ook gezegd dat Pasveer in de goal moet, dus het is niet te hopen dat De Boer daar ook aan mee gaat doen…"

Op 26 mei maakt de keuzeheer zijn definitieve selectie voor het EK van komende zomer bekend. Oranje speelt in de groepsfase drie keer in de eigen Johan Cruijff Arena en treft Oostenrijk, Oekraïne en Noord-Macedonië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws