PSV licht koopoptie niet: 'We hadden iets meer gehoopt en verwacht'

PSV licht koopoptie niet: 'We hadden iets meer gehoopt en verwacht'

Gepubliceerd: donderdag 20 mei 2021 om 13:10do 20-05-2021 om 13:10

PSV is enigszins teleurgesteld in de ontwikkeling van Adrian Fein. De Eindhovenaren zijn daarom niet van plan om de koopoptie in het huurcontract van de 22-jarige middenvelder te lichten, bevestigt technisch manager John de Jong aan het Eindhovens Dagblad.

PSV kan Fein voor zes miljoen euro definitief overnemen van Bayern München. "We hadden iets meer gehoopt en verwacht van zijn ontwikkeling hier. Dat is om meerdere redenen niet gelukt. Maandag hebben we Bayern laten weten dat we zijn optie niet lichten", laat De Jong weten aan het ED. Wel houdt hij een kleine slag om de arm. PSV zou zich later nog kunnen melden voor Fein, maar groot is die kans niet. De Duitser kwam nauwelijks in actie onder coach Roger Schmidt.

De Jong weet nog niet of Bruma (Olympiakos) en Ritsu Doan (Arminia Bielefeld) terugkeren in het Philips Stadion. De Griekse en Duitse club hebben een optie tot koop en moeten in de loop van juni laten weten of daar gebruik van wordt gemaakt. Ook Derrick Luckassen (Kasimpasa) en Michal Sadílek (Slovan Liberec) zijn nog verhuurd. Als zij komende zomer niet worden verkocht, sluiten ze gewoon aan bij de selectie van PSV.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws