Of ik terug zou willen naar De Kuip? Als Feyenoord zich meldt, zeg ik geen 'nee'

"Of ik terug zou willen naar De Kuip? Als Feyenoord zich meldt, zeg ik geen 'nee'"

Gepubliceerd: zaterdag 22 mei 2021 om 16:34za 22-05-2021 om 16:34

Elvis Manu draagt Feyenoord nog altijd een warm hart toe. De 27-jarige aanvaller speelde enkele jaren bij de stadionclub en voetbalt nu in Bulgarije bij Ludogorets Razgrad. Die club is volgens Manu momenteel wel 'verder' dan Feyenoord.

"Waar ik ook ben, ik volg de club zoveel mogelijk op televisie", vertelt Manu in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Of ik terug zou willen naar De Kuip? Als Feyenoord zich meldt, zeg ik geen 'nee' . Maar voorlopig zit ik goed in Bulgarije. Ludogorets is een grote club die voor de tiende keer op een rij landskampioen is geworden. Deze zomer spelen we in de voorronde van de Champions League. We zijn dus op dit moment verder dan Feyenoord."

Manu is alweer een aantal jaar geleden verdwenen van de Nederlandse velden. "Sinds 2015 heb ik - op een half jaartje Go Ahead Eagles na - in Engeland, Turkije, China en nu dus Bulgarije gevoetbald", vertelt hij. "Ik geniet er ook van. Nee, ik hoef nog niet per se terug naar Nederland."

Volgend seizoen krijgt Manu bij Ludogorets gezelschap van landgenoot Sergio Padt, die de overstap maakt van FC Groningen. Dit seizoen was Manu in totaal goed voor vier goals en vier assists in competitieverband in Bulgarije.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws