Go Ahead heeft derde 'Eredivisie-versterking' binnen: 'Al akkoord voor promotie'

Go Ahead heeft derde 'Eredivisie-versterking' binnen: 'Al akkoord voor promotie'

Gepubliceerd: zaterdag 22 mei 2021 om 19:15za 22-05-2021 om 19:15

Laatste update: zaterdag 22 mei 2021 om 20:31za 22-05-2021 om 20:31

Philippe Rommens (23) speelt volgend seizoen in het shirt van Go Ahead Eagles. De middenvelder, afgelopen seizoen actief voor TOP Oss, tekent een contract voor twee seizoenen in Deventer.

"De overgang naar Go Ahead Eagles is zo'n vijf weken geleden tot stand gekomen", vertelt Rommens op de clubwebsite van Go Ahead Eagles. "De ambities van de club, de individuele ontwikkeling die spelers in Deventer doormaken, de speelwijze met druk naar voren en opbouwen van achteruit. Daar kreeg ik een erg goed gevoel bij. Het mondelinge akkoord was dus al gesloten vóórdat Go Ahead Eagles anderhalve week geleden naar de Eredivisie promoveerde."

Rommens, voormalig jeugdinternational van België, is de derde Go Ahead-aanwinst voor volgend seizoen. Eerder werden de transfers van Isac Lidberg en Ragnar Oratmangoen al officieel gemaakt. Technisch directeur Paul Bosvelt is blij met de transfer. "Philippe is een voetballend intelligente speler. Hij beschikt over een goede balvaardigheid en heeft daarnaast scorend vermogen. Dat Philippe heeft besloten om de volgende stap in zijn carrière bij Go Ahead Eagles te zetten, stemt ons tot tevredenheid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws