Telegraaf bevestigt AZ-interesse in Pavlidis, Alkmaarders krijgen concurrentie

Telegraaf bevestigt AZ-interesse in Pavlidis, Alkmaarders krijgen concurrentie

24-05-2021 16:58
55

De Telegraaf heeft bevestigd dat AZ 'zeer warme belangstelling' heeft voor Willem II'er Vangelis Pavlidis. Eerder op de maandag kwam dat nieuws al in Griekenland naar buiten. Ferdi Kadioglu wordt ook in verband gebracht met een mogelijke AZ-move, al zou dat 'niet actueel' zijn.

De Telegraaf weet dat Willem II graag wil meewerken aan een verkoop van Pavlidis. Het contract van de Griekse aanvaller loopt volgend jaar af, waardoor de Tilburgers het niet willen riskeren dat Pavlidis transfervrij de deur uitwandelt. Het lijkt er echter niet op dat de twaalfvoudig international voor 1 juli al vertrekt bij Willem II: bij een transfer voor die datum, moet de club een groot deel van het ontvangen geld uit de NOW-regeling terugbetalen.

AZ heeft wel concurrentie in de strijd om Pavlidis: ook het Duitse VfL Bochum, dat komend seizoen in de Bundesliga actief is, heeft interesse. De spits doorliep een deel van de jeugdopleiding van die club. Pavlidis zou een transfer naar Bochum ook wel zien zitten. 

Kadioglu wordt ook in verband gebracht met een move naar AZ. Volgens zaakwaarnemer Karel Jansen is er wel eens contact tussen AZ en het kamp-Kadioglu. De belangstelling zou alleen 'niet actueel' zijn.