'Bayern reageert meteen op Wijnaldum-nieuws en start transfergesprekken op'

'Bayern reageert meteen op Wijnaldum-nieuws en start transfergesprekken op'

Gepubliceerd: maandag 24 mei 2021 om 19:53ma 24-05-2021 om 19:53

Bayern München is in gesprek met Georginio Wijnaldum over een dienstverband in de Allianz Arena. Met dat nieuws pakt Sky Deutschland maandagavond uit. De middenvelder vertrekt na dit seizoen transfervrij bij Liverpool.

The Reds sloten zondag het seizoen af met een 2-0 thuiszege op Crystal Palace en daarin kreeg Wijnaldum een publiekswissel. Hij werd door de aanwezigen toegezongen en uiteindelijk bleek ook dat de Nederlander voor een ander avontuur kiest. Hij zal zijn contract bij Liverpool niet verlengen en dus is hij komende zomer vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Dat klinkt Bayern als muziek in de oren, want zij zien de multifunctionele Rotterdammer graag komen. Sky zegt dat de gesprekken tussen club en speler al zijn opgestart en dus lijkt het van een transfer te gaan komen. Geruchten linkten de felbegeerde Wijnaldum ook al aan clubs als FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Zondag kwam er een einde aan een periode van vijf jaar waarin de middenvelder voor Liverpool speelde. Eerder stond de 73-voudig international ook al onder contract bij Newcastle United, PSV en Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws