Willems doet onthulling na transfervrij vertrek: 'Heb contractaanbieding gekregen'

Willems doet onthulling na transfervrij vertrek: 'Heb contractaanbieding gekregen'

24-05-2021 22:38
52

Jetro Willems heeft op social media meer verteld over zijn transfervrije vertrek bij Eintracht Frankfurt. De 27-jarige linksback onthult dat hij een contractaanbieding heeft gehad van de nummer vijf van de Bundesliga. Die heeft Willems echter bewust afgewezen.

Op zijn Instagram-pagina schrijft Willems dat het 'een moeilijke beslissing' was om Eintracht te verlaten. 'Dat komt ook doordat de club mij in januari een contractaanbieding heeft gedaan. Die heb ik vanwege verschillende factoren en omstandigheden alleen niet heb geaccepteerd.'

Wedden

Meer odds

'Eén van de belangrijkste redenen daarvoor, is dat ik het gevoel heb dat ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging', verklaart Willems. In de rest van het bericht bedankt de 22-voudig Oranje-international zijn teamgenoten, de medische staf en de fans van Frankfurt voor zijn tijd bij de club.

Eerder op de maandag maakte Frankfurt het nieuws bekend dat Willems transfervrij vertrekt. De verdediger kwam dit seizoen geen enkel duel in actie. In het eerste deel van de voetbaljaargang was Willems nog niet helemaal fit na een zware kruisbandblessure en toen hij wel weer kon spelen, deed trainer Adi Hütter geen beroep op hem. Willems zat wel bij redelijk wat wedstrijden op de bank.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jetro Willems (@jwillems15)