'Club Brugge heeft Lang nog niet binnen, maar wil nu al contract openbreken'

'Club Brugge heeft Lang nog niet binnen, maar wil nu al contract openbreken'

26-05-2021 07:54
40

Club Brugge hoopt Noa Lang binnenboord te houden na een succesvol debuutseizoen in België. De 21-jarige aanvaller werd meteen landskampioen met Club én Belofte van het Jaar en heeft zich bij verschillende buitenlandse clubs in de kijker gespeeld: Club Brugge wil Lang echter niet zonder slag of stoot laten gaan.

Lang wordt dit seizoen gehuurd van Ajax, komende zomer wordt de verplichte koopoptie in die overeenkomst gelicht. Het Nieuwsblad meldt echter dat Blauw-Zwart hem nu al een nieuw en verbeterd contract heeft voorgeschoteld. Daarmee hoopt de landskampioen Lang tot een langer verblijf in het Jan Breydelstadion te verleiden.

De geboren Capellenaar staat er goed op bij Leeds United en een aantal andere buitenlandse clubs, maar van concrete gesprekken is het nog niet gekomen. Club Brugge heeft bovendien een belangrijk ijzer in het vuur: nu het landskampioenschap binnen is, is men ook zeker van Champions League-voetbal komend seizoen. Lang wil overigens nog geen beslissing nemen en neemt eerst vakantie.

Zijn seizoen zit er namelijk al op, zoveel is duidelijk. Lang werd opgeroepen voor de knock-outfase van het jeugd-EK met Jong Oranje, maar moest afhaken vanwege een blessure.