De Graafschap strikt eerste versterking: Seuntjens-opvolger komt over van Sparta

De Graafschap strikt eerste versterking: Seuntjens-opvolger komt over van Sparta

26-05-2021 12:28
47

De Graafschap gaat in zee met Danzell Gravenberch. De 27-jarige aanvaller komt over van Sparta, waar zijn contract afliep. Hij is de eerste zomerversterking van de Doetinchemse club.

Gravenberch tekent voor twee seizoenen en moet Ralf Seuntjens, die De Graafschap verruilt voor NAC Breda, doen vergeten op De Vijverberg. Hij speelde eerder voor Ajax, NEC (huurbasis), CFR Cluj (Roemenië), FC Dordrecht, Reading (Engeland), KSV Roeselare (België, huurbasis), TOP Oss en opnieuw Dordrecht.

Wedden

Meer odds

"Met Danzell halen wij een fysiek sterke aanvaller in huis. Wij denken dat hij goed past in de manier van spelen die wij voor ogen hebben", reageert manager voetbalzaken Peter Hofstede op de website van De Graafschap.

De oudere broer van Ajacied Ryan Gravenberch is blij met zijn verhuizing naar de Achterhoek. "Toen De Graafschap zich meldde was ik direct enthousiast. Ik kijk uit naar het spelen in een goed gevulde Vijverberg. Na de vakantie gaan wij ons opmaken voor een spannende competitie met veel grote clubs."