Jong Oranje maakt borst nat: Jongens die aardig wat miljoenen vertegenwoordigen

Jong Oranje maakt borst nat: "Jongens die aardig wat miljoenen vertegenwoordigen"

26-05-2021 21:37
18

De spelers van Jong Oranje maken hun borst nat voor Jong Frankrijk, maar wat Dani de Wit betreft doet zijn ploeg zeker niet onder voor de Fransen. Hij verwacht dat Jong Oranje weerstand kan bieden.

Jong Frankrijk wordt gezien als een van de meest getalenteerde beloftenploegen ter wereld. Dayut Upamecano, Ibrahim Konaté (RB Leipzig) en Eduardo Camavinga (Stade Rennes), zomaar wat spelers die Jong Oranje treft. "Ik heb de namen gezien, dus de individuen ken ik zeker", zegt De Wit tegen de NOS.

"Het is alleen maar leuk als je je daarmee kunt meten. Dat zijn jongens die aardig wat miljoenen vertegenwoordigen, dus het is leuk als je daar tegen mag spelen. Maar ik denk dat wij niet minder zijn en dat moeten we laten zien", zegt De Wit.

Jong Oranje speelde twee maanden geleden al de groepsfase en reist nu weer terug voor de kwartfinale. Het zou net zo goed maar voor één wedstrijd kunnen zijn. "Daar gaan we niet vanuit, maar je kunt natuurlijk wel gelijk worden uitgeschakeld. We moeten gewoon alles geven en topfit aan de aftrap verschijnen, dan zien we wel wat er gebeurt. Een raar gevoel? Er is wel een bepaalde druk, maar dat is logisch bij de kwartfinale. We gaan er enorm van genieten en keihard ons best doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie