'Verliezend finalist Man U wil zich op vier plekken versterken: peperduur lijstje'

'Verliezend finalist Man U wil zich op vier plekken versterken: peperduur lijstje'

Gepubliceerd: donderdag 27 mei 2021 om 18:56do 27-05-2021 om 18:56

Laatste update: donderdag 27 mei 2021 om 19:29do 27-05-2021 om 19:29

Manchester United sloot het seizoen woensdagavond af met een nederlaag in de Europa League-finale tegen Villarreal en heeft al vier jaar lang geen prijs meer gepakt. The Mancunians zitten echter niet bij de pakken neer en hebben een ambitieus lijstje met vier transfertargets samengesteld, meldt The Guardian.

Manager Ole Gunnar Solskjaer – die vaak onder druk stond, maar volgens The Telegraph voor drie seizoenen bij kan tekenen – wil een centrale verdediger, een middenvelder, een centrumspits en een vleugelaanvaller aan zijn selectie toevoegen. Europa League-kwelgeest Pau Torres (Villarreal), Declan Rice (West Ham United), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Jadon Sancho (Borussia Dortmund) zijn volgens The Guardian de toptargets.

Het kwartet vertegenwoordigt echter een geschat totaalbedrag van 380 miljoen euro. Real Madrid-verdediger Raphaël Varane geldt ook als optie, maar moet naar verluidt zeventig miljoen euro kosten, terwijl hij zijn laatste contractjaar bij De Koninklijke ingaat. Solskjaer houdt er dan ook rekening mee dat niet al zijn droomaanwinsten daadwerkelijk naar Old Trafford zullen komen, maar is nog steeds van plan om zich in alle bovengenoemde linies te versterken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws