PEC doet weer zaken met Man City: 'Hij is nog steeds extreem gemotiveerd'

PEC doet weer zaken met Man City: 'Hij is nog steeds extreem gemotiveerd'

28-05-2021 15:39
11

Slobodan Tedic speelt ook volgend seizoen bij PEC Zwolle. De spits werd het afgelopen seizoen al gehuurd van Manchester City en dat akkoord is met een jaar verlengd.

Op de website van de Blauwvingers schrijft de club dat het aanblijven van Tedic, naast de contractverlenging van Thomas van den Belt en de start van de seizoenkaartcampagne, bijzonder positief nieuws is. Technisch manager Mike Willems verwacht veel van de Serviër. "We weten hoe extreem gemotiveerd hij is om van zijn tweede verblijf in Zwolle een succes te maken."

Wedden

Meer odds

De spits hoopt volgend seizoen vaker voor publiek te kunnen spelen en de fans in Zwolle te verwennen met doelpunten. "Ik voel me thuis in Zwolle. Zowel de club als stad zijn me het afgelopen seizoen goed bevallen, ondanks dat ik de echte Tedic vanwege blessureleed eigenlijk nauwelijks heb kunnen laten zien. Ook kan ik niet wachten om met supporters op de tribunes te spelen."

Vorig seizoen werd de 21-jarige Tedic met veel bombarie binnengehaald, maar hij kon het mede door blessureleed moeizaam bewijzen. In vijftien wedstrijden in de Eredivisie, waarvan tien als basisspeler, scoorde hij maar twee keer.