'Ancelotti de 'uitverkorene': Real Madrid wil opnieuw in zee met ervaren Italiaan'

'Ancelotti de 'uitverkorene': Real Madrid wil opnieuw in zee met ervaren Italiaan'

Gepubliceerd: dinsdag 1 juni 2021 om 12:33di 01-06-2021 om 12:33

Carlo Ancelotti moet de opvolger worden van Zinedine Zidane bij Real Madrid. De Koninklijke wil de 61-jarige Italiaanse oefenmeester losweken bij Everton, meldt Marca.

Ancelotti zwaaide tussen medio 2013 en medio 2015 al de scepter bij Real. Hij leidde de Madrilenen in 2014 naar de felbegeerde La Décima, de tiende Europa Cup 1 in de clubhistorie. In datzelfde jaar werden ook de Copa del Rey, de UEFA Super Cup en het WK voor clubteams gewonnen. Toch kreeg Ancelotti in 2015 zijn ontslag, nadat de landstitel weer was misgelopen.

De ervaren Italiaan en Real gingen desondanks op goede voet uit elkaar en nu wil voorzitter Florentino Pérez opnieuw met hem in zee. Volgens Marca is Ancelotti zelfs de 'uitverkorene'. Hij moet zo snel mogelijk gepresenteerd worden in het Estadio Santiago Bernabéu -  mogelijk al in de komende uren - zodat de Spaanse grootmacht invulling kan geven aan de selectie voor komend seizoen.

Naast Ancelotti waren ook Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino en de bij Internazionale vertrokken Antonio Conte in beeld bij Real.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws